Viktgruppen

Är med i en viktgrupp numera...
Denna vecka har jag gått upp 1kg, kändes inte så kul hehe
Men äter man bara onyttigt och snask på kvällarna så blir det ju så:-)
Men fan nu får jag skärpa mig hehe:-)
Vill ner 5kg till. Måste ta mig i kragen.
Nästa vecka ska jag gått ner 1 kg hehe

Kommentarer
Postat av: Mia =)

Det är kommer gå bättre denna veckan ska du se..:) Jag håller med dig nu tar du nya tag denna veckan & det kommer att gå bra ska du se=)



lycka till!

kramar Mia

2009-07-08 @ 11:27:35
URL: http://ungmammamia.blogg.se/
Postat av: Johanna

Duktigt att du går med och hoppas det ger bättre resultat för dig ! kämpa på nu ^^

2009-07-08 @ 16:20:55
URL: http://skapandejag.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hehe nä jag kom inte i klänningen. Jag orkade inte bry mig. Marcus jobbar/jobbade nästan 15 timmar om dagen, kom hem runt kl.12-14 då och då la ju han sig och sov och gick sen typ bara upp för att jobba. Vi träffades kanske 1 timme om ens det, barnen sov ju redan. Så jag orkade verkligen inte innan midsommar. Gustav var super trotsig just då med. Jag kände mig lite ledsen över det ett tag men nu känner jag att jag gått ner av mig själv. Äter ju mindre under sommaren pga värmen och rör på mig mer + att man svettas lättare. Inte mycket mindre det klart, men lite iaf, av att inte göra nåt ;p Vill ju helt klart gå ner, men jag vill inte pressa mig för mycket. Familjelivet går först! Men vi sa det att vi måste prioritera varandras träning igen. Ingen av oss tränar, för krafterna är slut. Men jag är sugen på att simma! Skulle gjort det igår men så kom en kompis på besök. Är så skönt att simma känner jag nu när jag gjort det när vi badat. Så det kanske är nåt för mig ändå :) Men du är jätte fin i kroppen, du har vekrligen kämpat! är självklart avis på att min ork och motivation inte varit lika stor. Men jag får hoppas på att jag får tid, rok, lust och vilja till det snart! Det börjar komma mer och mer ;) kram kram

2009-07-08 @ 21:07:28
URL: http://skapandejag.blogg.se/
Postat av: Malin

Hehe ja jag såg att det blev tomt :)

Åhh vad kul att ni ska det, helt underbart med katt. Ser fram emot en massa bilder :)

Jo allt är bra förutom att jag hade ingen energi alls imorse så blev ingen träning, kände att jag var tvungen att ta tag i allt hemma, städning och diska då min sambo jobbar mycket.

Hur är allt själv då?

Jag får med köra igång igen, visst jag gick plus minus noll men trodde det skulle vara någon skillnad. Men men, nya tag som du sa.

Jag hejar på dig, det vet du :)

2009-07-08 @ 21:44:32
URL: http://halmstadsbo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0