Sommarkrysset

Sitter nu med cola och godis i soffan.
Väntar på att Sommarkrysset ska börja:-)
Jag råkar gilla det programmet hehe.
Sommarvärdarna i år är:

(Bild från tv4.se)
Jag är ju svag för Gynning så det kan bli skoj:-)
Såg att hon klippt sig kortare igen, riktigt snyggt!

Vad ser ni på ikväll???

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej igen :)



Jo jag minns att du pratat om att du åkt dit upp som barn. Roligt att du tar tillvara på det nu när du har egna barn :) Som sagt, miljöombyten är bra för alla, stora som små :)



Gustav är ledig fom 18 juni och fram till Vargas inskolning som börjar den 4e aug.

Blir jag som tar barnen under juni och juli, då ska Marcus jobba. Marcus fick sen semester i år. Men det passar ju egentligen bra, bara att det är tråkigt för vi får ju bara en vek ihop nu vid midsommar .. Han är ledig hela aug. Så han tar inskolningen med Varga och så är tanken att vi kör en mjukstart för dem, blir nog typ 9-15 hela aug och ledig någon dag eller så, eftersom han är hemma. Känns skönt att det blev så ändå, för då kan ju jag ta vilket jobb som helst och börja när jobbet vill utan att behöva passa på en inskolning.



Som det känns nu kommer Vargas inskolning gå bra. Hon älskar dagis och blir ofta sur numera när man ska gå därifrån. Men för den skull kan det ju även bli jätte jobbigt när hon väl inser att hon ska lämnas där .. får se. Hon är ju inte så van vid andra människor, har ju mest hållt oss i Sthlm under hennes uppväxt. Med Gustav åkte vi ju "hem" mycket mycket mer.



Intervjun gick bra, fast jag va väldigt nervös .. inte likt mig. Men det va en sån där jobbig intervu, han följde en mall och ställde en massa jobbiga frågor. Men det kändes som vi fann varandra mot slutet. Dessvärre kan han ju i dagsläget bara erbjuda timtjänster .. vilket känns tråkigt, vill ju helst ha fasta tider så man är säker på en inkomst.

Annars har jag inte hört något från nåt annat jobb, vilket känns väldigt tråkigt :(

Men får jag inget så gör jag väl som dig har jag tänkt .. för inkomst måste vi ju ha på något sätt.



Jag hinner heller inte träna. Jag är ensam hela tiden. Marcus jobbar massor + att han hjälper en kollega bygga altan nu. Han har tom sovit hos honom nu vissa dagar denna vek för att hinna göra klart den någon gång. Så visst, hinna träna skulle jag ju göra eftersom jag inte tränar på gym. Men jag orkar inte. Jag är helt slut på kvällarna och dagarna går åt till en massa annat. Men jag försöker att inte tänka på det, utan ta vara på tiden som är just nu med barnen och allt. Jag är skapligt nöjd med min kropp iaf ;)



Varga och Gustav är heller inte direkta kompisar just nu. Men mycket handlar nog om att Gustav är trotsig nu. Det mesta är hans tycker han, han knuffar henne och tar hennes saker. Hon är ju mer klumpig och inte så snabb, vilket han helt klart utnyttjar .. Samtidigt som de kan leka toppen bra emellanåt, idag har varit en sån dag under hela fm. För Varga är ju alltid nöjd, bara man är snäll mot henne så är hon alltid nöjd, gnäller aldrig. Så skulle Gustav bara komma ur sin trots så skulle dagarna va toppen :)



Pratar Lova något föresten?

De enda orden Varga säger är mamma och pappa. Sen resten av tiden är hon mest tyst eller pratar lite bebis språk. Så olika, för Gustav kunde ju ca.5 ord redan innan han var 1 år. Varga gör inte en tillstymelse till att ens vilja försöka säga något .. förutom EEEE och ÄÄÄÄ då ;p



Nä du, detta blev ett "mail" ;p och jag måste sova!

Vi hörs! Natti

2009-06-13 @ 23:36:23
URL: http://skapandejag.bogg.se
Postat av: veronica

Jag gillar också programmet, men jag missade det idag :-(

( fastnade i ett låååångt samtal med grannen och tiden sprang iväg.... suck )

Var det bra idag?



2009-06-20 @ 22:08:23
URL: http://virrisbyvirris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0