Gymmet imorgon!

Åh ÄNTLIGEN ska jag ta mig i kragen och gå till gymmet imorgon!
Var länge sen sist kan jag säga. Ska bli grymt skönt.
Ska gymma med en kompis. Andreas ska gå med hennes man till parkleken med alla barnen och leka av sig medans vi mammor gymmar skiten ur oss haha:)
Behöver nog också bättra på min bränna med känner jag... Är så härligt att vara gyllenbrun ju!

Bjuder på en bild på moi.
Gillar hur ljuset kommer fram mellan bena:)

Kommentarer
Postat av: Nicolina

Dock tycker inte jag att det är förlitet. Jag ska gå ner till jag tycker jag är riktigt smal sen vilken vikt det är egentligen inte viktigt. Bara jag är riktigt smal. 50kg låter smalt och rätt för mig. När jag har varit på möten om min vikt och sånt har dom sagt att jag ska väga 70 men jag vägrar att väga det. Det är för tjockt för mig.

Det är helt okej med sommarjobb på dag,:)

Vet inte riktigt om jag ska äta mat på dagis, har inte bestämt mig änu, maten är inte så jättegod där, dock kommer jag äta lite då så då är det bra. :)

Det händer att jag Motionerar, men det är inte ofta om man säger så. Tränar mer, men det är inte så ofta i heller. Ska börja mer på riktigt nu i veckan.

KRAM!

2009-07-05 @ 22:53:08
URL: http://jagvillintevaratjockmer.blogg.se/
Postat av: Nicolina

har mått riktigt dåligt men har blivit lite bättre, men behöver bli bättre :-(

Min mamma ställer upp jättemycket för mig och pappa börjar bli bättre. ( han ställer upp för mig men jag och han bråkar dock rätt mycket om små saker och då vill jag inte att han ska hjälpa mig, låter kanske konstigt, Men så är det iallfall. ) Min pojkvän stället upp alltid för mig med. <3

jag går inte så ofta till läkaren, ska dit snart faktiskt för att snacka om min vikt. Var där ju för ett tag sen om du har läst det inlägget. Ska snacka om det blir nån operation eller om det finns nån annan lösning.

Det är lugnt att du frågar. :)

2009-07-05 @ 23:34:49
URL: http://jagvillintevaratjockmer.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv: Ja dom blev ganska bra faktiskt! Men gjorde inte så noga, men om man har tålamod och gör det noga tror jag det kan bli jättefint :)

2009-07-06 @ 00:11:35
URL: http://lilyanlinnea.blogg.se/
Postat av: Malin

Hejsan :) Allt bra med er idag?



Mjo som mamma kanske man har det, dessutom måste man nog orka på ett annat sätt än vad tex jag behöver. Vet bara med min kompis som planerar allt och jag kan ta det när jag vill på ett annat sätt.



Haha kan hålla med dig om colan faktiskt, sjukt god är den :) Jag och min sambo har dock kommit överrens att vi inte ska köpa hem det på ett tag, ta en liten paus från den. Får se hur länge det håller sig, finns den inte hemma så kan man inte dricka den ju.



Aha så du ska jobba till hösten? Jo man blir mer trött då så det kan stämma att du kanske inte kommer små äta då. Min skola börjar igen i september så då får man in lite mer rutiner, men ack så skönt att vara ledig 3 månader :)



Jag och min sambo gick en runda i lördags men jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att köpa lite godis, vi delade dock på det och det räckte både lördagen och söndagen. Hade inte ätit på nästan två veckor så nog därför jag var så sugen.



Jo fast denna veckan kommer vi nog tyvärr inte kunna gå ut och gå, han jobbar två jobb och kommer inte hem förrän efter tolv på natten. Dessutom regnar det idag så tror inte jag går ut själv.

Men nästa vecka ska jag dra ut honom igen :)



Ja böckerna låter faktiskt toppen, ja som du säger så måste man fylla på den. Jag pratade med min kompis igår och vi ska träna imorgon, vi har båda saknat det. Även simma ska vi göra, får se när jag får tillfälle att kanske våga mig dit själv.



Usch det lät verkligen inget skoj med dem biverkningarna :( Ja verkligen, det bästa med dem att man slipper den, fast min mamma hade tvärtom, hon fick den väldigt ofta och mycket åt gången. Så hon slutade med dem för det var inte värt att få det värre. Tydligen så slutar den helt eller blir värre.



Ja det är ju perfekt då, jag har dock några storlekar till :) Fast tänkte köra på och se vart jag hamnar, om jag känner mig nöjd med 75 kg kanske jag stannar där. Inte vägt så lite på väldigt många år så vet inte riktigt vad som passar mig. Det återstår att se helt enkelt :)



Kan tänka mig att du ser mer på måttbandet, det gjorde jag med innan, jo muskler väger ju dock mer än fett ja.



Ja nu återstår och se när jag är inne med bara, sambon hade datorn hela dagen igår då det var fotboll i stora lass, så jag fick ta tvn. Men nu eftersom han jobbar denna veckan så har jag möjlighet :)



Jaså, hade du så pass många katter? Haha det är bra att du med vet det. Min katt mjauar mycket nu om dagarna när hon inte sover, efter den trippen hon hade ute tror jag hon fått mersmak och hon försöker komma ut men hon lyckas inte. Gör allt jag kan så hon inte ska hålla på när vi vill sova eller på morgonen.



Igår fick jag som sagt tvn när han satt med datorn, därför jag inte hade möjlighet att svara dig. Hände verkligen inget igår utan bara hemma. Vad hittade ni på?



Kram Malin

2009-07-06 @ 17:40:54
URL: http://halmstadsbo.blogg.se/
Postat av: Emma

hej jo det är bra... kram

2009-07-06 @ 22:35:22
URL: http://emmanilssonjohnsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0